Home » World Clean-up day Grave West

World Clean-up day Grave West

Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omgeving.
Samen het verschil maken, dat is waar World Clean-up Day om draait. Over de hele wereld gaan mensen de straat op om hun buurt zwerfafvalvrij te maken. Dat levert een schonere omgeving op én een prachtig, wereldwijd signaal dat iedereen een belangrijke bijdrage kan leveren!

Wat hebben we dan in Grave West gedaan?

We verzamelden op 18 september om 09.30 uur op het Bikkelkamp plein en zijn gaan prikken, om wijken De Zittert, Het Rode en Blauwe Dorp en De Mars vrij van zwerfafval te maken. Na afloop was er voor alle deelnemers koffie of thee met wat lekkers.

Zet jij World Clean-up Day ook alvast in je agenda? Geweldig! Aanmelden mag via de website van Nederland Schoon maar is niet verplicht.

Kijk voor meer informatie op: https://www.nederlandschoon.nl of ga naar Justcleanup Grave grave